úterý 24. dubna 2012

čmáranice.

Celý dnešek, shrnutý do pár fotek:


Poznámky a obrázky, co zplodili Jirka s Áňou, díky!

Jirkův králíček, co našel domov u mě ;)
le štýlové cosi z Wágnera
Celý den strávený doma, či ve městě s Jirkou, prolízáním papírnictí, utacením 14ti korun za gumu, tužku a blok, 50ti korun za králíčka (viz vlevo). Prostě idilka, psaní dopisů, učení se na zítřek, protože psát po volnu 2 testy z fyziky a matiky je na pohodu, že?




Večeře: černý chléb, máslo, losos, pažika, mléko. Cítím se jako mnich, asi si nechám narůst dredy a začnu propagovat zdravý životní styl!











Taky nesnášíte, když vidíte něco, co se vám strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně strašně líbí, jenže pak zjistíte, že v tom vypadáte jako brambora? (Za 81,-, achjo)!

Dobře, zas tak super není.





Těším se na halloween :)

Amýýýýk!

5 komentářů:

Prosím, držte své negativní názory na uzdě, beru připomínky, ale pokud mě tu bude někdo nadávat, tak ho z blogu vyhodím a už mi nebude moct šíst a komentovat ty moje suprčuprmegalomanskyhustokrutopřísný příspěvky! :*