úterý 28. srpna 2012

Co s černou?

What to do with a long black skirt?
Kdysi dávno jsem si v jednom výprodeji koupila dlouhou černou sukni, a teď mi leží doma, nenosím ji....Přešít? Nosit? Hledala jsem strašně dlouho (asi pět minut na we <3 it) a našla pár outfitů, které se mi líbí, takže možná se to pokusím nějak podobně zkombinovat....Každopádně, jestli někdo nosíte dlouhé sukně, tak napište, co s tím :)
Díky, a užívejte si poslední týden volna!!!
Amýk :*

Fotit se v zrcadle je fuj, slečno.






6 komentářů:

  1. ta poslední sukně je parádní!

    OdpovědětVymazat
  2. ten druhej a poslední outfit jsou topka, strašně se mi líbí)

    OdpovědětVymazat
  3. Přešít? Jsi blázen!! ;) Kombinuj a nos, nic není nádhernějšího než černá dlouhá sukně. ;) Navíc to můžeš zkombinovat s košilí, tílkem, body, bundičkou. ;) A taky mě to napadlo kombinovat s něčím krajkovaným, bylo by to super. ;))

    OdpovědětVymazat
  4. mě bys e k tomu strašně líbila nějaká krátká riflová bundička, ale ta moje je mi malá a nějak nemůžu nikde najít tu pravou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě by tě ta sukně mohla opticky prodloužit, ale zas pokud ti leží ve skříni a cítila by ses líp v kratší, tak bych ju přešila :PP dala bych na ni třeba aj nějaký korálky nebo ták:)

    OdpovědětVymazat

Prosím, držte své negativní názory na uzdě, beru připomínky, ale pokud mě tu bude někdo nadávat, tak ho z blogu vyhodím a už mi nebude moct šíst a komentovat ty moje suprčuprmegalomanskyhustokrutopřísný příspěvky! :*