úterý 15. května 2012

NO mainstream

Miluju originalitu.
Lidi, co si jdou za svým, ať už chováním, stylem oblíkání, vlasama, hudbou, životním stylem, čímkoliv!
Další drb o mě: Kreslím a píšu. Ale potřebuju k tomu čaj, domov, a svoje psací potřeby.

A co jsem dneska vykutila?

škoda, že to moc nejde přečíst, no



 Mějte se krásně a jebte na mainstream.
Amýk.


5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Smutný je, že i dneska divný a originální věci se dřív nebo později stanou mainstreamem. Originalitu v pravém slova smyslu nemůžeme nikdy získat, už tím, že věci, které nám přijdou originální, jsou nám vlastně dány (například oblečení) už samotnou společností. Ale kdyby na sebe člověk měl hledět jen podle toho, kolik názorů a postojů přebral, aby se stal tím, co je, byla by na světě hrozná nuda a všichni by se cítili strašně prázdně.
    Takže tak. Originalitu vidím jako nevědomý pocit naší mysli, spontánní myšlenky a tím pádem i volby. Vnější slupku do toho nezapojuju, protože to by si člověk všechny věci musel šít sám :D Člověk nemůže nikdy být stoprocentně originální jen svým zevnějškem. Ale samozřejmě by se měl aspoň snažit o to, aby nevypadal na chlup stejně, jako člověk, který ho inspiruje. Vědomé kopírování je směšné.

    OdpovědětVymazat
  3. jezis to je paradne bozi!)))
    mam stejnej nazor... (jako ty i slecna nademnou)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je perfektní! Mimochodemmáš skvělé animace, můžu se zeptat v jakém programu je děláš? :) mám totiž nový počítač a nedaří se mi přetáhnout můj starý program, který byl vlastně stejně jenom demíčko :D Takže by se mi šikl nějaký tip, předem díky :)

    OdpovědětVymazat

Prosím, držte své negativní názory na uzdě, beru připomínky, ale pokud mě tu bude někdo nadávat, tak ho z blogu vyhodím a už mi nebude moct šíst a komentovat ty moje suprčuprmegalomanskyhustokrutopřísný příspěvky! :*